YUMOVE

koiran nivelvalmiste, nivelrikko, nivelten liikkuvuus, nivelten jäykkyysYUMOVE on kehitetty tukemaan koiran nivelten hyvinvointia.

YUMOVE sisältää kaikkia koiran nivelille välttämättömiä ravintoaineita. Tuotteen päivittäinen käyttö auttaa ylläpitämään ja edistämään koiran nivelten parempaa liikkuvuutta.

 • Kliinisesti todistettu tehoavan jo kuudessa viikossa.
 • Ehkäisee koiran nivelten jäykkyyttä.
 • Tukee koiran nivelrakennetta ja nivelten hyvinvointia.
 • Edistää koiran nivelten liikkuvuutta.
 • Sisältää luonnollisesti tuotettuja raaka-aineita parhaimmillaan.

 

Royal Veterinary College:n tutkimuksissa YUMOVE:n on todistettu tehoavan jo kuudessa viikossa.

 

 

Hyödyt

Luonnollista

Annostelu

Tuoteseloste

YUMOVE on valmistettu siten, että yksi lisäravinne sisältää kaikki koiran nivelten hyvinvoinnille tärkeät ravintoaineet.

 

Lievittää koiran nivelten jäykkyyttä

 

Ainutlaatuinen, kolmitehoinen vihersimpukka (Perna canaliculus) – YUMOVE on ainutlaatuinen omega 3- rasvahappojen lähde. Omega 3- rasvahapot lievittävät nivelten jäykkyyttä ja lisäävät nivelten hyvinvointia.

 

Vihersimpukassa on suuri pitoisuus ainutlaatuista ETA- omega 3- rasvahappoa, joka lievittää koiran nivelten jäykkyyttä. Korkea pitoisuus vihersimpukan ETA- omega 3- rasvahappoa on yksi syy YUMOVE:n nopeavaikutteisuuteen.

 

 

Tukee koiran nivelrakennetta

 

Puhdas glukosamiini – Puhdas glukosamiini HCI on nivelten täsmäapu.

 

Luonnollinen kondroitiini – YUMOVE sisältää runsaasti vihersimpukasta saatua luonnon kondroitiinisulfaattia, jolla on tärkeä rooli koiran nivelten rappeutumisen ehkäisyssä.

 

Mangaani vahvistaa koiran jänteitä ja nivelsiteitä.

 

 

Edistää koiran nivelten liikkuvuutta

 

Suurin osa koirankin nivelnesteestä on hyaluronihappoa. Nivelneste on iskunvaimennin, joka tukee, voitelee ja pehmittää koiran niveliä liikkeen aikana.

 

Kolmitehoinen vihersimpukka on koiran jänteiden ja nivelsiteiden joustavuutta ja liikkuvuutta tukevien mineraalien, aminohappojen ja glykosamiiniglykaanien erinomainen lähde.

 

C- ja E- vitamiinit ovat elintärkeitä aktiivisille koirille ja työkoirille. Paljon harjoitteleva koira tuottaa paljon vapaita radikaaleja. Ajan mittaan vapaat radikaalit aiheuttavat ongelmia. C- ja E- vitamiinit neutraloivat vapaat radikaalit ja auttavat ylläpitämään nivelten liikkuvuutta.

​YUMOVE:n valmistuksessa käytetään erittäin korkealaatuisia ainesosia. Laatuvaatimukset ovat erittäin korkeat. Luonnollisia ainesosia Yksi tärkeimmistä YUMOVE:n ainesosista on Uuden-Seelannin vihersimpukka. Vihersimpukkaa viljellään kestävän viljelyn menetelmällä Uuden-Seelannin kirkkaissa rannikkovesissä. Puhdas rannikkovesi varmistaa mahdollisimman luonnollisen ja korkean laadun. Huolellisen vihersimpukoiden keräämisen jälkeen niistä tuotetaan öljyä kylmäpuristusmenetelmällä. Kylmäpuristus varmistaa omega 3- rasvahappojen, kuten kondroitiinin, arvokkaiden ominaisuuksien säilymisen. Kylmäpuristuksen jälkeen lisätään huolella valituista simpukoista saatu glukosamiini HCI, sekä luonnon omia mineraaleja ja vitamiineja. Ne tukevat koiran nivelten hyvinvointia. Tuotteiden valmistuksessa ei käytetä epäeettisiä ainesosia, kuten merten kondroitiineja eli haineviä. Tuotteet on valmistettu luonnollisesti ja eettisesti uusiutuvista raaka-aineista. Koiria ja luontoa ajatellen.

YUMOVE on tabletti, joten sen voi antaa koiralle joko aterian yhteydessä tai erikseen sellaisenaan.

Vuorokausiannos

 

Pienet koirat

  (enint. 15kg) 1 tabletti

Keskikokoiset koirat

  (16-30kg) 2 tablettia

Suuret koirat

  (31-45kg) 3 tablettia

Hyvin suuret koirat

  (yli 45kg) 4 tablettia

 

 

YUMOVE:n käytön aloittavalle koiralle annetaan päivittäin kaksinkertainen annos nivelvalmistetta ensimmäisten 4-6 viikon ajan. Siten koiran nivelet saavat heti alussa paljon tärkeitä ainesosia, jotka tukevat niveliä.

 

Jos koira ei ole aiemmin käyttänyt glukosamiinivalmisteita, todennäköisesti sen luonnolliset glukosamiinivarastot ovat vähäiset. Ravintolisä edistää koiran nivelten joustavuutta ja liikkuvuutta.

 

 

Luonnolliselta maistuvaa

 

YUMOVE on valmistettu luonnollisista ainesosista, kuten maksasta. Se on maukas tapa tukea koiran niveliä.

 

YUMOVE on tabletti, joten sen voi antaa koiralle joko aterian yhteydessä tai erikseen sellaisenaan.

 

Jokainen tabletti sisältää

 

 • Glukosamiini HCI 250mg
 • Vihersimpukka 150mg (luonnollista kondroitiinia)
 • Hyaluronihappo 1,5mg
 • Mangaani 3mg
 • C-vitamiini 12,5mg
 • E-vitamiini 0,5mg

 

 

Ainesosat

 

Dikalsiumfosfaatti, glukosamiini HCI 28%, vihersimpukkajauhe 17%, maksajauhe, magnesiumstearaatti,

hyaluronihappo 0,17%

 

 

Lisäaineet

 

Ravitsemukselliset lisäaineet / kg C-vitamiini 14200mg, E-vitamiini 550mg, mangaanisulfaattimonohydraatti 3407mg

 

 

Ravintosisältö

 

Proteiini 20%, rasvahapot 2,86, kuitu 7,7,%, tuhka 25,1%, E-vitamiini 182mg/kg