YUMOVE ADVANCE for DogsKoirien nivelvalmiste. Tukee koirien nivelten toimintaa, liikkuvuutta ja omaa antitulehduksellista prosessia.

Yumove Advance on uusi eläinlääkäreiden valikoimiin suunniteltu koirien nivelvalmiste. Se tukee koirien nivelten toimintaa, liikkuvuutta ja omaa antitulehduksellista prosessia.

 • YUMOVE:n on kliinisesti todistettu tuottavan tulosta jo kuudessa viikossa
 • Edistää koiran nivelten liikkuvuutta
 • Tukee koiran nivelrakennetta ja terveyttä
 • Pehmentää koiran niveliä
 • Tukee koiran kehon omaa antitulehduksellista prosessia

 

 

Tuote saatavilla Porvoon Lemmikkilääkäreiltä.

Hyödyt

Annostelu

Tuoteseloste

Tukee koiran jäykkiä niveliä

 

Yumove Advance sisältää vahvaa, niveliä rauhoittavaa vihersimpukkauutetta. Vihersimpukka (GLM), Perna canaliculus, sisältää kahta omega 3- rasvahappoa: EPA, jota on monissa kalaöljyissä, ja ETA, jota saa vain vihersimpukasta. Ne tukevat koiran nivelten luonnollista antitulehduksellista prosessia.

 

 

Tukee koiran nivelrakennetta

 

N-asetyyli-D-glukosamiini on ensisijainen koirankin nivelten sidekudoksen rakenteellisen kasvupohjan rakennusaine. Se on keskeinen osa koiran nivelten glukosamiinituotantoa. Se tukee koiran nivelnesteen tuotantoa muodostaen siten keskeisen osan hyaluronihapon rakennetta.

 

 

Ylläpitää koiran nivelten liikkuvuutta

 

Aktiiviset koirat, kuten agilitya harrastavat tai kilpailevat koirat ja työkoirat, tuottavat paljon vapaita radikaaleja. C- ja E- vitamiinit toimivat luonnollisina antioksidantteina harjoituksen aikana ja neutraloivat syntyneitä vapaita radikaaleja.

 

 

Miten se eroaa alkuperäisestä YUMOVE tuotteesta

 

Yumove Advance sisältää 20% enemmän vihersimpukkaa kuin Yumove, joten siinä on myös enemmän EPA- ja ETA- rasvahappoja. Ainutlaatuinen erottelu- ja tuotantomenetelmä mahdollistaa korkeamman EPA- rasvahapon määrän ja säilyvyyden kuin tavallisesti on mahdollista. Tavallinen vihersimpukka sisältää vain 4,9% EPA- ja ETA- rasvahappoja. Hyaluronihapon määrä on nostettu 66%:iin. Se tukee koiran nivelnesteen toimintaa entistä paremmin.

Kondroitiinin rakennusaineen N-asetyyli-D-glukosamiinin määrää on lisätty tukemaan glukosamiiniglykaanin vaikutusta koiran nivelrakenteessa ja nivelten toiminnassa.

 

Lisätty beetaglukaani tukee koiran suoliston toimintaa ja imeytymistä.

 

 

Kliinisesti todistettu

 

Royal Veterinary College:ssa kaksi ja puoli vuotta kestäneessä tutkimuksessa Yumove:n on kliinisesti todistettu olevan nivelvalmiste, joka tehoaa kuudessa viikossa.

 

YUMOVE on tabletti, joten sen voi antaa koiralle joko aterian yhteydessä tai erikseen sellaisenaan.

Vuorokausiannos

 

Pienet koirat

  (enint. 15kg) 1 tabletti

Keskikokoiset koirat

  (16-30kg) 2 tablettia

Suuret koirat

  (31-45kg) 3 tablettia

Hyvin suuret koirat

  (yli 45kg) 4 tablettia

 

 

YUMOVE:n käytön aloittavalle koiralle annetaan päivittäin kaksinkertainen annos koiran nivelvalmistetta ensimmäisten 4-6 viikon ajan. Siten koiran nivelet saavat heti alussa paljon tärkeitä niveliä tukevia ainesosia.

 

Jos koira ei ole aiemmin käyttänyt glukosamiinivalmisteita, todennäköisesti sen luonnolliset glukosamiinivarastot ovat vähäiset. Ravintolisää käyttämällä koiran nivelten liikkuvuus ja joustavuus paranee.

 

 

Luonnolliselta maistuvaa

 

YUMOVE on valmistettu luonnollisista ainesosista, kuten maksasta. Se on maukas tapa tukea koiran niveliä.

 

Jokainen tabletti sisältää

 

 • Di kalsiumfosfaatti
 • Glukosamiini Hci 25%
 • Vihersimpukka 18%
 • Hiiva 13%
 • Maksajauhe
 • N-asetyyli-D-glukosamiini 2,5%
 • Magnesiumstearaatti
 • Hyaluronihappo 0,25%

 

 

Lisäaineet

 

Ravitsemukselliset lisäaineet / kg

C- vitamiini 12645mg, E- vitamiini 505mg, Magnaanisulfaattimonohydraatti 3035mg

 

 

Ravintosisältö

 

Proteiini 20,1%, rasva 4,2%, kuitu 3,9%, tuhka 26,7%