YUMEGA CatLisäravinne kissoille

YUMEGA Cat on ainutlaatuinen sekoitus kylmäpuristettuja omega 3- ja 6- rasvahappoja. Rasvahappolähteinä on käytetty helokkia, auringonkukkaa ja norjalaista tuoretta lohta.

 • YUMEGA Cat auttaa kissan iho-ongelmissa
 • Korostaa kissan turkin luonnollista kiiltoa
 • Ravitsee kissan kuivaa ja hilseilevää ihoa
 • Vähentää kissan karvanlähtöä

 

 

 

Hyödyt

Luonnollista

Annostelu

Tuoteseloste

YUMEGA Cat- öljy on ainutlaatuinen yhdistelmä omega 3- ja 6- rasvahappoja. Ainesosien lähteinä on käytetty auringonkukkaa, helokkia ja tuoretta lohta. Nämä öljyt auttavat vähentämään karvanlähtöä, ravitsevat kuivaa ja hilseilevää ihoa ja palauttavat turkin luonnollisen kauneuden.

 

 • Korkea pitoisuus tuoreen lohen omega 3- rasvahappoja kohentaa kissan turkin kuntoa ja vähentää karvanlähtöä.
 • Helokin omega 6- rasvahapot ravitsevat ja täydentävät kissan ihoa, kohentavat ihon kuntoa ja karvan kasvua.
 • Auringonkukasta saadut välttämättömät omega-rasvahapot, linolihapot, auttaa ylläpitämään ihon luonnollista läpäisyestettä. Näin kissan ihon hilseily vähenee ja kuiva iho muuttuu kosteammaksi.
 • Sisältää soijan E-vitamiinia, luonnollista antioksidanttia. Se neutraloi vapaita radikaaleja ja tukee kissan ihon luonollista vastustuskykyä.

 

 

Näin YUMEGA Cat toimii

 

Kissan ruokavalio vaikuttaa suoraan kissan hyvinvointiin. Ruokavaliota voi täydentää antamalla kissalle tarpeeksi oikessa muodossa välttämättömiä omega- rasvahappoja. Kuiva, hilseilevä iho, kiilloton turkki tai liiallinen karvanlähtö ovat merkkejä kissan omega rasvahappojen puutteesta. YUMEGA Cat auttaa kissaa omega- rasvahappojen saannissa.

YUMEGA Cat:in valmistuskessa käytetään luonnollisia kasvilähteitä ja erittäin korkealaatuista tuoretta lohta.

 

 • Laatuvaatimukset ovat erittäin korkeat, jotta kissa saa parasta mahdollista ravintolisäöljyä.
 • Helokin ja aurngonkukan siemenet kylmäpuristetaan hienovaraisesti öljyksi aivan kuten laadukkaimmat neitsytöljyt.
 • Salmopet:in lohiöljy on korkealaatuisinta saatavilla olevaa lohiöljyä. Norjan kristallinkirkkaista vuonoista pyydystetyn tuoreen lohen parhaat lihat puristetaan öljyksi alle tunnissa pyydystyksestä. Salmopet- öljy sisältää 100% lohiöljyä, ilman lisäaineita. YUMEGA Cat- öljyssä käytetään Salmopet- lohiöljyä.
 • Valmistuksessa ei käytetä kemiallisia erottelukeinoja, jotta öljyn korkea omega-rasvahappopitoisuus säilyy. Öljy säilyy luonnollisessa muodossa, mikä tekee niistä erittäin tehokkaita ja luonnollisen maukkaita. E-vitamiini lisätään luonnollisista kasvilähteistä. E-vitamiini säilyttää öljyn laadun ja neutraloi vapaita radikaaleja.
 • Tuote on valmistettu luonnon uusiutuvista ainesosista. Näin sekä kissa että luonto voivat hyvin.

YUMEGA Cat on helppo antaa sekoittamalla kissan ruokaan.

 

Vuorokausiannos

 

Keskimäärin 5kg painoiselle kissalle sekoitetaan 1ml öljyä ruokaan päivittäin. Pienemmille kissoille voi antaa 4 tippaa / 1 kg.

 

 

Luonnollisen maukasta

 

YUMEGA CAt- öljy on valmistettu luonnon kasvilähteistä ja tuoreesta lohesta. Se tuoksuu raikkaalle ja maistuu luonnolliselta.

 

 

YUMEGA Cat:in käyttö

 

On tärkeää antaa kissalle aikaa tottua uusiin asioihin sen ruokavaliossa. Ruokaan lisätään vain muutama tippa ensimmäisen viikon ajan. Sen jälkeen voidaan kissalle antaa suositeltu määrä öljyä.

 

 

Kasvattajan vinkki

 

Jotkut kissat ovat erittäin pikkutarkkoja ja huomaavat pienetkinmuutokset ruokavaliossaan. Jos kissasi on sellainen, laita kissan kulhoon muutama tippa öljyä ilman ruokaa. Usein kissat nuolevat öljyn kulhosta.

Vaihtoehtoisesti voit kokeilla tiputtaa kissan omille etutassuillemuutama tippa öljyä. Kissa puhdistaa jalan ja hyötyy siten öljystä.

Ainesosat

 

Helokki, auringonkukka, lohi

 

 

Lisäaineet

 

Ravitsemuksellinen lisäaine / kg E-vitamiini 2013mg

 

 

Ravintosisältö

 

Rasvapitoisuus 95%, proteiini 0,1%, kuitu 0,1%, tuhka 0,1%, kosteus 4%, omega 3- ja 6- rasvahapot 60%