YUM Energy

UUTUUS- YUM Energy tabletti. Valmiste on kehitetty auttamaan koiraa täydentämään energiavarastonsa harjoituksen jälkeen.    Valmiste on kehitetty auttamaan koiraa täydentämään energiavarastonsa harjoituksen jälkeen.

Rankan harjoittelun tai työn aikana koiran lihakset polttavat glykogeenit, energiavarastonsa. Glykogeeni on tärkeä energialähde koiran lihaksille. Glykogeenin loppuminen voi vaikuttaa alentavasti koiran suorituskykyyn.

 

YUM Energyn avulla voi hydyntää tehokkaasti koiran energiavarastojen täydennysajan, joka on 30 minuuttia.

 

30 minuutin ajan harjoituksen tai työsuorituksen jälkeen koiran aineenvaihdunnalla on kyky palauttaa nopeasti lihasten energiavarastot oikeassa muodossa syötettyjen hiilihydraattien avulla. Maltodekstriini on erittäin tehokas tapa täydentää lihasten energiavarastot. Maltodekstriini muuntuu heti glykogeeniksi koiran lihaksissa. Se auttaa koiraa pysymään vireänä ja keskittyneenä. Koiran suorituskyky säilyy hyvänä koko päivän.

 

Tietoja

Annostelu

Tuoteseloste

YUM Energy sisältää vahvaa maltodekstriiniä, keskeisiä elektrolyyttejä ja proteiineja. Niiden avulla koiran lihakset toipuvat raskaan liikunnan aikana. Tabletin voi halkaista tai murskata. Reippaasti liikkuvan ja tehokkaasti työskentelevän koiran lihasten energiavarastot ovat kovalla kulutuksella ja lihaksiin muodostuu vapaita radikaaleja aktiivisen toiminnan myötä. YUM Energy:n maltodekstriini täyttää koiran lihasten energiavarastot nopeasti ja tehokkaasti pitkin päivää ja päivän päätteeksi.

 

 

Agilitykoirat

 

Lyhyet, nopeat, räjähtävät agilityhaarjoitukset ja -kilpailut voivat nopeasti kuluttaa koirasi lihasten glykogeenivarastot loppuun. YUM Energy:n ravintoaineet auttavat koiraa täydentämään lihastensa energiavarastot nopeasti. YUM Energy:n avulla koira voi käyttää parasta suoristuskykyään koko päivän ajan.

 

 

Urheilukoirat

 

Esimerkiksi Flyball-harjoittelu ja kilpailu voi viedä nopeasti koiran voimat. Raskas harjoittelu ja kilpailu vaatii nopeaa energiavarastojen täydennystä. YUM Energy-tabletin saa antaa jokaisen suorituksen jälkeen, jotta koira pystyy pitämään yllä vauhtinsa koko päivän ajan.

 

 

Näyttelykoirat

 

Pitkät, jännittävät ja stressaavat näyttelypäivät voivat väsyttää koiraa. Koiran energiavarastot saattavat huveta nopeasti ja vaikuttaa koiran keskittymiskykyyn. YUM Energy auttaa koiraa pitämään vireystasonsa yllä ja esiintymään kehässä parhaalla mahdollisella tavalla.

 

YUM Energy on maukas pureskeltava tabletti, jonka voi antaa koiralle heti harjoituksen jälkeen. Enintään 5 tablettia / 15kg vuorokaudessa, joko harjoituksen aikana tai 30 minuutin aikana harjoituksen jälkeen.

Ainesosat

 

Maltodekstriini 80,5%, kaliumkloridi 3,8%, natriumkloridi 2,5%, valkosipulijauhe, maksajauhe, heraproteiini, magnesium

 

 

Ravintosisältö

 

Hiilihydraatti 80,5%, proteiini 3,7%, rasvapitoisuus 0,4%, ravintokuitu 4,9%, tuhka 5,2%