Silvercare SkinLemmikin ihon hoitoon

Silvercare tuotevalikoimassa on hyödynnetty hopeaioneiden luontaisia antibakteerisia ominaisuuksia bakteereiden poistamiseen.

 

Antibakteerinen hope tuhoaa bakteereita ja tiettyjä sieniä. Se poistaa entsyymeitä, jotka ovate tarpeen bakteereiden ja sienten säilymiselle iholla. Entsyymien poistaminen estää bakteereita kasvamasta ja lisääntymästä. Hopean käyttö on turvallinen, luonnollinen ja helppo tapa hoitaa lemmikkiä.

 

 

Skin Cream

Skin Balm

Skin cream ihovoiteessa yhdistyvät kollidisen hopean antibakteeriset ominaisuudet kehäkukan parantaviin ominaisuuksiin.

 

Skin cream:ia voi käyttää pieniin naarmuihin, hiertymiin ja palovammoihin. Sitä voi käyttää päivittäin herkän ihon suojavoiteena. Skin cream- ihovoide sopii säröileville, halkeileville anturoille ja kirsulle ja hyönteisten ja punkkien aiheuttamaan ihoärsytykseen. Voide sisältää kolloidista hopeaa, isosamettikukkauutetta, jojobaöljyä, kookosöljyä, avokadoöljyä, mehiläisvahaa, vihannesglyseriiniä, provitamiini B5:ttä ja luonnollista E-vitamiinia.

 

 

Helppo käyttää

 

Voidetta levitetään pieni määrä tarvittavalle alueelle. Toistetaan 2-3 kertaa päivässä. Voidetta voi käyttää myös päivittäin herkän ihon suojana tai halkeileville anturoille ja kirsulle.

Lintbells Skin Balm, Ihobalsami, valmistetaan ainutlaatuisesta babassupalmuöljystä.

 

Se imeytyy ihoon. Mehiläisvaha ja kehäkukka muodostavat ulkoista suojaa. Skin Balm rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa ja halkeilevaa ihoa. Se muodostaa ympäristön haitoilta suojaavan kerroksen anturoiden ja kirsun paljaalle iholle.

 

Lintbells:in ihobalsami ei sisällä kemiallisia lisäaineita, mineraaliöljyjä, eikä rasvoja, kuten esimerkiksi glyserolia tai parafiiniöljyä.

 

 

Helppo käyttää

 

Skin Balm:ia voi käyttää niin usein kuin tarpeellista. Ihovoide rauhoittaa ja kostetuttaa kuivaa ja halkeilevaa ihoa. Se muodostaa suojaavan kerroksen paljaalle iholle.