Silvercare Ear & EyeLemmikin korvien ja silmien puhdistukseen

Hopean tehokas antibakteerinen vaikutus on Silvercare- tuotteiden tarjoama luonnollinen lemmikin hoitokeino.

 

Silvercare- tuotteet sisältävät hopeaa. Hopealla on luontaisia antibakteerisia ominaisuuksia, jotka tuhoavat bakteereita ja tietynlaista sientä. Antibakteerinen hopea tuhoaa entsyymeitä, joita haitalliset bakteerit ja sientet tarvitsevat elämiseen. Entsyymin tuhoutuminen estää bakteereita lisääntymästä ja kasvamasta.

 

Hopea on turvallinen, luonnollinen ja helppo tapa hoitaa lemmikkiä.

 

Ear

Eye

Lintbells Ear Drops (Lintbells:in Korvatipat) on helppo ja tehokas korvien puhdistus- ja hoitokeino.

 

Hopeaionien antibakteeristen ominaisuuksien hyödyntäminen auttaa torjumaan haitallisia bakteereita ja tiettyjä hiivoja, jotka aiheuttavat lemmikille epämukavaa oloa ja voivat aiheuttaa jopa infektioita. Lintbells Microfibre Eye & Ear Cleaner- kankaan kanssa voi puhdistaa korvakäytävän tehokkaasti ja hellävaraisesti ja estää infektioita.

 

 

Helppo käyttää

 

Korvaan laitetaan 2-3 tippaa hopeavettä. Korvan tyveä hierotaan 15-30 sekuntia. Kankaalla poistetaan lika korvakäytävän yläosasta ja puhdistetaan ulkokorvan alue.

Lintbells Eye Spray, Silmäsuihke, on tehokas tuote lemmikin silmien puhdistukseen ja suojaukseen.

 

Päivittäisellä käytöllä voi vähentää kyynelnesteen aiheuttamia värjäytymiä. Suihketta voi käyttää vähentämään hyönteisten puremien aiheuttamaa ärsytystä. Suihkeella on antibakteerinen ja rauhoittava vaikutus.

 

Mikäli koiralla tai kissalla on taipumusta silmäongelmiin, silmät kannattaa puhdistaa päivittäin hygienian hoidon yhteydessä. Lintbells Microfibre Eye & Ear Cleaner- kangas poistaa lian ja puhdistaa silmät uusien tartuntojen ehkäisemiseksi.

 

 

Helppo käyttää

 

Suihkuta pieni määrä Lintbells hopeavettä silmän ympärille ja puhdista silmiä Lintbells Microfibre Ear & Eye- kankaalla.