Omega 3- ja 6- rasvahapot oikeassa muodossa. Kun koira voi hyvin, omistaja voi hyvin!

 

  • YUMEGA- öljyt on kehitetty koiran ihon ja turkin hyvinvoinnin tukemiseksi.
  • Jatkuva rapsuttelu ja karvanlähtö on kurjaa koiralle.
  • Oikeassa muodossa annetut, luonnolliset, hyväntuoksuiset ja maistuvat omega rasvahapot edistävät koiran ihon ja turkin hyvinvointia.
  • Kun koiran ihon läpäisyeste on kunnossa, se pystyy paremmin torjumaan ympäristön aiheuttamia haasteita.
  • Valikoimasta löytyy laadukkaista ainesosista valmistettuja, maistuvia tuotteita niin koiranpennulle, näyttelykehien tähdelle kuin vanhenevallekin koiralle.

YUMEGA tuoteperhe

YUMEGA Dog

Kohentaa koiran turkin kuntoa

Lisäravinne koiran turkilleYUMEGA Dog on ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia omega 3- ja 6- rasvahappoja. Kylmäpuristetusta pellavasta ja rohtopurasruohosta saadut omega rasvahapot kohentavat koiran turkin ja ihon kuntoa.

YUMEGA Plus

Vähentää ihon kutinaa ja raapimista

Lisäravinne koiran iholleYUMEGA Plus on sekoitus luonnollisia, kylmäpuristettuja pellavansiemenen, rohtopurasruohon ja tuoreen lohiöljyn hyviä omega 3- ja 6- rasvahappja. Nämä rasvahapot auttavat koiraa, jolla on herkkä, kutiseva iho. YUMEGA Plus on ihanteellinen päivittäinen koiran ihon ja turkin kuntoon vaikuttava ravintolisä.

YUMEGA ShowDog

Nopeuttaa koiran näyttelyturkin kasvua

Lisäravinne näyttely koiran turkilleYUMEGA ShowDog on erityisesti näyttelykoirille kehitetty luonnollinen yhdistelmä hienoimpia omega 3- ja 6- rasvahappoja. Luteiini, lesitiini ja luonnollinen E-vitamiini edistävät näyttelykoirien ihon, turkin ja silmien hyvinvointia.

YUMEGA Boost

Ravintolisä huonokuntoiselle turkille

Lisäravinne näyttely koiran turkin kasvuunYUMEGA Boost- jauheen keskeiset ravintoaineet edistävät nopeaa turkin kasvua koirilla, joiden turkki tarvitsee lisätukea kasvuun.

 

YUMEGA Cat

Auttaa kissan iho-ongelmissa

Lisäravinne kissan iho ongelmiinYUMEGA Cat on ainutlaatuinen sekoitus kylmäpuristettuja omega 3- ja 6- rasvahappoja. Rasvahappolähteinä on käytetty helokkia, auringonkukkaa ja norjalaista tuoretta lohta.