iMoveNivelvalmiste

Ihmiskehossa on yli 200 niveltä. iMove on kehitetty antamaan niille parasta mahdollista tukea. Sen avulla ihminen voi keskittyä nauttimaan elämästään. iMove sisältää:

  • Glukosamiini
  • Vihersimpukkauute
  • Hyaluronihappo
  • Kondroitiini
  • Mangaani
  • C- ja E- vitamiinit

Tietoja

Annostelu

Tuoteseloste

Nivelet ovat monimutkaisia rakenteita. Ihmisellä on paljon niveliä, joita ei aina ole helppo pitää kunnossa.

Nivelten kulumisen oireita ovat lisääntynyt nivelten jäykkyys ja kivut ja joskus nivelkivut. iMove on kapselimuodossa oleva ravintolisä, jolla voi helposti ylläpitää lemmikin omistajan nivelten hyvinvointia. Nivelten liikkuvuus ja hyvinvointi on tärkeä osa ihmisen liikuntakykyä. Kätevällä, tehokkaalla valmisteella itsestäänkin huolehtiminen on vaivatonta. Lemmikin mielestä sen on parempi olla, kun sen omistajalla on hyvä olla.

 

Ravitsemuksella on tärkeä rooli nivelten terveydestä huolehtimisessa. iMove on suunniteltu tukemaan niveliä usealla tasolla.

 

 

Glukosamiini

 

Glukosamiini on elintärkeä ravintoaine nivelten hyvinvoinnille. Glukosamiini on tärkeä ruston rakennusaine.    Glukosamiini HCl on puhtainta saatavilla olevaa glukosamiinia. Glukosamiini HCI sisältää 40% enemmän glukosamiinia grammassa kuin glukosamiinisulfaatin 2KCI.

 

 

Vihersimpukkauute

 

Vihersimpukassa on kondroitiinia ja omega 3- rasvahappoja. Kondroitiini on osa nivelnestettä, joka voitelee niveliä ja auttaa hidastamaan nivelten rappeutumista. iMove sisältää tiivistettyä omega 3- rasvahappoa. Se lievittää nivelten jäykkyyttä. Tehokas omega 3- ETA pehmentää kivuliaita niveliä.

 

 

Hyaluronihappo

 

Hyaluronihappo edistää nivelten joustavuutta ja nivelnesteen viskositeettia. Se toimii iskunvaimentimena ja voitelee niveliä, sekä ylläpitää nivelten liikkuvuutta.

 

 

Mangaani

 

Mangaani tukee kollageenin muodostumista rustoon, jänteisiin ja nivelsiteisiin ja tukee siten nivelten hyvinvointia.

 

 

C- ja E- vitamiinit

 

C- ja E- vitamiinit toimivat synergisesti neutraloiden haitallisia vapaita radikaaleja. E-vitamiini on peräisin luonnon kasviöljyistä. Siten hyöty on mahdollisimman suuri.

 

iMove on helposti nieltävä kapseli. Kapseleita otetaan päivittäin 2-3 kappaletta juoman kanssa. Ensimmäisen kuukauden ajan suositellaan otettavan 3 kapselia päivittäin. Siten varmistetaan tärkeiden ainesosien saanti.

iMove purkissa on 90 tablettia, eli jopa 45 päivän annos kapseleita.

Ravintosisältö 2 kapselissa

 

Glukosamiini HCI 500mg

Vihersimpukka (sisältää kondroitiini, EPA ja ETA) 300mg

Hyaluronihappo 3mg

E-vitamiini 5mg, 50% päivittäisestä vuorokausiannoksesta

C-vitamiini 25mg, 42% päivittäisestä vuorokausiannoksesta

Mangaani 3mg

 

 

Ainesosat

 

Glukosamiini HCI, Vihersimpukkajauhe (sisältää kondroitiinia), gelatiinikuori, selluloosa, C-vitamiini (askorbiinihappo), magnesiumstearaatti, silikonidioksidi, E-vitamiini (d-a-tokoferylisukkinaatti) mangaaniaskorbaatti, hyaluronihappo, titaanidioksidi

 

 

Sisältää äyriäistä